fbpx

Hivatásnap

Mi az a Hivatásnap?

A Hivatásnapok folyamán mindig az adott szakterület munkakörnyezetét mutatjuk meg, hogy az élmény még valódibb lehessen. Szakemberek tartják a foglalkozásokat, hogy megismerjétek, hogyan is telnek mindennapjaik. Legyen akár pszichológus, rendezvényszervező, mérnök, lakberendező, a Going To Be-n keresztül, Ti magatok is kipróbálhatjátok!

Hivatásnapjainkon más érdeklődő diákokkal közösen vehetsz részt. Kis létszámú csoportokkal szervezzük meg a foglalkozásokat, így mindenki felteheti a kérdéseit és a szakértő is tud elég figyelmet fordítani mindenki munkájára. Közelebbről megismerkedünk a hivatás világával, majd ismertetésre kerül a szakmai életpálya modell és végül körüljárjuk a felsőoktatásbeli lehetőségeket, mindezt az ő szakmájának valódi munkakörnyezetében. A játékos forma mellett a foglalkozás interaktív, de pont annyit tudsz és vehetsz ki belőle, amennyit szeretnél. Semmi sem kötelező, de minden lehetséges.

Hivatásnapjaink hétvégén kerülnek megrendezésre, hogy a hétközbeni elfoglaltságaitokkal ne ütközzenek. Az általában kilenckor kezdődő program nyolc órát ölel fel, amibe természetesen kisebb szünetek és az ebédszünet is beletartozik. 

Budapesti helyszínekkel rendezzük meg a programunkat, leginkább a belváros nagyobb csomópontjai körül.

Étkezésről és a folyamatos folyadékfogyasztásról mi gondoskodunk. Egész nap harapnivalókat és italt, majd dél körül pedig meleg ebédet biztosítunk a résztvevő diákoknak.

Egy hivatásnap ára 20.000 forint, mely tartalmazza az egész napos programot, harapni valókat és a szakterületi kisokost.

Téged is érdekel milyen lehet személyesen egy Hivatásnap?

Jelenleg az alábbi öt szakterületet próbálhatod ki:

  • Marketinges,
  • Pszichológus,
  • Rendezvényszervező,
  • Ügyvéd,
  • Vállalkozó.

Folyamatosan újabbakat alakítunk ki, hogy mindenki megtalálja az érdeklődése szerinti Hivatásnapokat.

Kattints a gombra a jelenleg elérhető időpontokért!

Ha még nincs ötleted, hogy mivel szeretnél foglalkozni a jövőben igyekszünk megtalálni a számodra legrelevánsabb irányokat és lehetőségeket, hogy körbenézhess te is a munka és a karrierpályák világában.

Going To Be 2023. All rights reserved.

Gyere el és találd meg a Te hivatásod!

További információ:

zsombor.goingtobe@gmail.com

+36 70 565 3525

Going To Be 2023. All rights reserved.

A részletesebb tájékoztatókért és a jelenleg elérhető szakterületek megismeréséért látogasd meg aloldalainkat.

Adatvédelmi tájékoztató       Cookie Tájékoztató