fbpx

Jelentkezés

Ha szeretnéd Te is kipróbálni magadat különböző szakmákban, akkor jelentkezz Hivatásnapjainkra!

Hivatásnapjainkon más érdeklődő diákokkal közösen vehetsz részt. Kis létszámú csoportokkal szervezzük meg a foglalkozásokat, így mindenki felteheti a kérdéseit és a szakértő is tud elég figyelmet fordítani mindenki munkájára. Közelebbről megismerkedünk a hivatás világával, majd ismertetésre kerül a szakmai életpálya modell és végül körüljárjuk a felsőoktatásbeli lehetőségeket, mindezt az ő szakmájának valódi munkakörnyezetében. A játékos forma mellett a foglalkozás interaktív, de pont annyit tudsz és vehetsz ki belőle, amennyit szeretnél. Semmi sem kötelező, de minden lehetséges.

Hivatásnapjaink hétvégén kerülnek megrendezésre, hogy a hétközbeni elfoglaltságaitokkal ne ütközzenek. Az általában kilenckor kezdődő program nyolc órát ölel fel, amibe természetesen kisebb szünetek és az ebédszünet is beletartozik. 

Budapesti helyszínekkel rendezzük meg a programunkat, leginkább a belváros nagyobb csomópontjai körül.

Étkezésről és a folyamatos folyadékfogyasztásról mi gondoskodunk. Egész nap harapnivalókat és italt, majd dél körül pedig meleg ebédet biztosítunk a résztvevő diákoknak.

Egy hivatásnap ára 20.000 forint, mely tartalmazza az egész napos programot, harapni valókat és a szakterületi kisokost.

Jelenleg az alábbi öt szakterületet próbálhatod ki: 
    • Marketinges,
    • Pszichológus,
    • Rendezvényszervező,
    • Ügyvéd,
    • Vállalkozó.
Folyamatosan újabbakat alakítunk ki, hogy mindenki megtalálja az érdeklődése szerinti Hivatásnapokat.  Kérünk, hogy az űrlapon add meg Téged milyen további hivatások érdekelnek, mert a Ti visszajelzéseitek alapján határozzuk meg a következőket!  Válaszd ki, hogy melyik Hivatásnapra szeretnél eljönni és emailben küldjük a további részleteket és elérhető időpontokat!

Jelentkezz itt!

Válaszd ki, hogy melyik Hivatásnapra szeretnél jelentkezni!

Gyere el és találd meg a Te hivatásod!

További információ:

kapcsolat@goingtobe.hu

+36 70 565 3525

Going To Be 2021. All rights reserved.

A részletesebb tájékoztatókért és a jelenleg elérhető szakterületek megismeréséért látogasd meg aloldalainkat.

Adatvédelmi tájékoztató       Cookie Tájékoztató

További információ:

kapcsolat@goingtobe.hu

+36 70 565 3525

Going To Be 2021. All rights reserved.