fbpx

Szülők

Ki ne szeretné segíteni a gyermekét a pályaválasztás során?

A Going To Be-nél figyelünk arra is, hogy tudjuk segíteni azokat a szülőket, akik esetleg tanácstalanok abban, hogy hogyan tudnának gyermekük mellé állni. Ezért szervezünk online workshopokat a szülők számára minden hónapban, hogy az aktualitások ismertetésén felül elmondjuk szerintünk hogyan tudnának hozzájárulni a sikeres és megalapozott karrierválasztáshoz.

A szülők és barátok általi segítség, a diákok környezetéből származó impulzusok óriási értékek egy gyermek számára a pályaválasztás folyamatában. Véleményünk szerint emellett a gyermek saját tapasztalata még mélyre hatóbb élmény.

A diákok oldaláról a legfontosabb aspektus a személyes tapasztalat, ami által jobban megismerhetik mit is szeretnek csinálni és miben tehetségesek pontosan. Hivatásnapjainkat pontosan erre a célra hoztuk létre, hogy ők maguk próbálhassanak ki munkákat, és hogy saját tapasztalat alapján alakítsák ki a foglalkozásokról alkotott képüket.

Hivatásnapjainkra ellátogatott diákok szülei mondták:

" A lányom gyerek kora óta szeretne belelátni, hogyan is dolgozik egy rendezvényszervező. Minden nap esküvői terveket rajzol! És amikor rátaláltunk a Going To Be-re egyből tudtam, hogy elmegyünk a Hivatásnapra! Megérte!"
Kauer Mária, 42
" Nagyon tartalmas nap volt! Azokat amiket szerettünk volna, minden szempontból és szemszögből megismerhetett a fiam! Köszönöm szépen a munkátokat! "
Vass Gábor, 39
" Két gyermek apjaként nehéz a dolgom, mivel a kisebbik középiskolába, a nagyobbik meg egyetemre megy. Szerencse, hogy nálatok mindkettő gyerekem talált megfelelő választ a kérdéseire! A nagyobbik gyerekem a Hivatásnap után jogi karra jelentkezik! A kisebbik pedig marketing szakra! Minden elismerésem és köszönöm!"
Csiszér Tamás, 45

Going To Be 2023. All rights reserved.

Gyere el és találd meg a Te hivatásod!

További információ:

zsombor.goingtobe@gmail.com

+36 70 565 3525

Going To Be 2023. All rights reserved.

A részletesebb tájékoztatókért és a jelenleg elérhető szakterületek megismeréséért látogasd meg aloldalainkat.

Adatvédelmi tájékoztató       Cookie Tájékoztató