fbpx

A döntés
a Te kezedben van

Ehhez a döntéshez segítünk mi hozzá a Going To Be-nél.

Hogyan?

Szakmákat és hivatásokat mutatunk be gyakorlati módon, hogy diákjaink saját tapasztalataik és élményeik alapján hozhassák meg a továbbtanulási döntéseiket.
hero-image

Mi leszel, ha nagy leszel?
Nem egyszerű ezt megmondani.

A tanárok, szülők, barátok segítsége és benyomása hasznos, de nem válasz a kérdésekre, amiket a pályaorientáció alatt felteszünk magunknak. A választ te alakítod ki a saját tapasztalatod alapján. Mi ennek a tapasztalatnak adunk lehetőséget a programunkban.

Mi hisszük, hogy ezen négy alapelv mentén haladva okosabbá és tudatosabbá válhatunk a jövőnkkel kapcsolatosan!

Élmény

Játszva tanulni és tanulva játszani. Feladatok és feladványok közepette kívánunk hatni a diákjainkra, hogy a jó benyomás az adott szakterülettel kapcsolatban élménnyé fejlődjön.

Szakmaiság

A Going To Be az adott munka konkrétumainak és professzionalitásának bemutatására és felszínre hozására törekszik a szakterület képviselőinek segítségével. Ez a legközvetlenebb út egy hivatás megismeréséhez

Tapasztalat

Hisszük, hogy az ember leginkább a saját tapasztalataiból tanul. Diákjainknak teret adunk, hogy saját maguk próbálhassák ki egyes szakmák mindennapi tevékenységét.

Információelérés

Mindemellett a diákok számára biztosítjuk a hasznos és legfontosabb információkat a pályaorientáció előtti időszakhoz. Bemutatjuk a képzési struktúrát, a lehetséges pályamodelleket és a munkaerőpiac lehetőségeit.

Érdekel valamilyen szakirány? Vagy pont hogy nem tudod mivel szeretnél foglalkozni?

Gyere el hozzánk, nézz meg és próbálj ki szakmákat, hogy el tudd dönteni neked valók-e! Az élményközpontú programunk keretében felfedezheted az adott szakember mindennapi életét és feladatait, megismerheted életútját és tudását. Mindezt ki is próbálhatod saját magad!

Akik már velünk tartottak..

Ez a pályaorientációs nap szerintem többet ért, mint az összes eddigi, amin voltam. Abszolút lekötötte a  figyelmem, sosem unatkoztam ezalatt az idő alatt.  Anna, 19

Nagyon élvezetesek voltak a programok. Sok ismeretet szereztem és szuper volt, hogy így közelebbről megnézhettük, kipróbálhattuk a pszicho-t. Jók voltak a feladatok. […] Csenge, 17

Én azt tanultam meg, hogy nem baj, ha nem azt akarom csinálni, amire mások szántak, és amit mások elvárnak tőlem. Nagyon tetszett a foglalkozás, és  sokkal pozitívabban megyek haza. Viki,18

Szülőként fontos gyermekünk kiegyensúlyozottsága és elégedettsége a továbbtanulás útvesztőjében.

Hiszen célunk, hogy a fiatalok saját tapasztalataik alapján képesek legyenek meghozni tudatosan alátámasztott és egészséges döntéseiket jövőjükkel kapcsolatban.

Akik már megmutatták mivel foglalkoznak

Hivatásnapjaink során mindig aktív szakemberek mutatják be saját szakterületüket, hogy a diákjaink releváns és naprakész tudást kaphassanak a foglalkozásokról!

Gyere el és találd meg a Te hivatásod!

További információ:

kapcsolat@goingtobe.hu

+36 70 565 3525

Going To Be 2021. All rights reserved.

A részletesebb tájékoztatókért és a jelenleg elérhető szakterületek megismeréséért látogasd meg aloldalainkat.